Selecteer een pagina

Zondag 17 oktober staan we van 13.00 uur tot 16.00 uur in Molenplaats Sonsbeek met een biodiversiteitsactie. Je kunt de natuur een stem geven door de WNF- petitie “ Voice for the planet” aan regeringsleiders te ondertekenen. Ook kun je meedoen aan een bijenquiz, biologische bollen en plantjes kopen en in gesprek gaan over het vergroenen van je woonomgeving.

De natuur heeft geen stem. Maar wij wel. Daarom vraagt het WNF aan mensen om natuur een stem te geven en de Voice for the Planet petitie te ondertekenen. Wereldwijd worden 1 miljoen ‘voices’ verzameld en aangeboden aan politici en wereldleiders om te laten zien hoe groot de steun is voor natuur. Milieudefensie Arnhem ondersteunt deze actie en verzamelt 17 oktober handtekeningen.

Maak je tuin of balkon diervriendelijk
Door ondertekening van de petitie maak je politici en wereldleiders duidelijk dat er nú actie nodig is om biodiversiteitsverlies te stoppen en natuurherstel op nummer 1 te zetten. Ook kun je zelf aan de slag gaan om je tuin of balkon te vergroenen en zo voor meer biodiversiteit te zorgen. Als je je tuin insectvriendelijk inricht is dit ook goed voor andere dieren. We geven tips van de Bijenstichting, en verkopen biologische plantjes, zaden en bollen.