Selecteer een pagina

In De Gelderlander lazen we dat er zeker 130 zienswijzen ingediend zijn n.a.v. de woningbouwplannen in Stadsblokken-Meinerswijk. Op een haar na een record. We zijn erg blij dat er zoveel betrokkenheid is en er zoveel mensen de moeite hebben genomen om hun kritische blik te geven over de plannen.

Wij hebben samen met Stichting Kloppend Stadshart ons best gedaan om jullie zo goed mogelijk te informeren en hebben ook enkele voorbeeldzienswijzen beschikbaar gemaakt. Van deze voorbeelden is heel veel gebruik gemaakt. Dankzij de hulp van velen en de crowdfunding hebben wij nu al specialistische advocaten in kunnen schakelen en is hebben wij een  uitgebreide scherpe zienswijze ingediend. Aangezien de advocaten zich hebben moeten inwerken en daarna ook de reservetijd op was hebben wij deze niet eerder met u kunnen delen. U vind de uitgebreide ingediende zienswijze op: https://www.habitatadvocatenkantoor.nl/collectief-stadsblokken-meinerswijk/
Langs deze weg willen wij iedereen heel hartelijk bedanken voor het indienen van de zienswijzen en de enorme support!
Milieudefensie en  Stichting Kloppend Stadshart zullen samen met onze advocaat doorgaan met het strijden tegen het plan om een woonwijk in Stadsblokken-Meinerswijk te bouwen. Voor de volgende stappen is ook weer een advocaat nodig. Ook willen we goed in beeld brengen waar het nu echt om gaat. Daarom blijven, we blijven doorgaan met crowdfunding waarbij uw steun erg welkom is.