Selecteer een pagina

“Elke dag verdwijnt er weer oerwoud om plaats te maken voor palmolieplantages. Zeker nu onlangs weer werd benadrukt hoe snel de wereldwijde biodiversiteit achteruit gaat, is het te gek voor woorden dat zulke ontbossing nog gebeurt. En sommige van onze banken investeren in bedrijven die actief het oerwoud vernietigen. Wij vragen hen om te stoppen, uiteraard met zo veel mogelijk steun.
Daarom stonden wij zaterdagmiddag 11 mei in bibliotheek Rozet om handtekeningen op te halen voor onze petitie. Hoewel het wat rustig was, hebben we erg leuke gesprekken gehad en uiteindelijk een flink aantal handtekeningen opgehaald. Heb je ons gemist? Digitaal tekenen kan ook: https://www.trekdegrens.nl

Ook de “oerang-oetan-quiz” viel goed in de smaak, waarbij slechts een enkeling de moeilijke vragen allemaal goed had. Uit een verloting onder die slimme koppen is Emmett als winnaar naar voren gekomen, we hopen dat hij veel plezier zal hebben van zijn nieuwe t-shirt. Al met al was het een geslaagde middag, en we hopen weer een stapje dichterbij behoud van het oerwoud te hebben gezet.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA